Mancaruri cu carne

Reteta Pui crocant la cuptor cu parmezan si pesmet

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pui Shanghai"
 
Pieptul de pui se taie bucatele.
Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare si piper.
Prin aceasta compozitie se taval

ingrediente

   Jumatate piept de pui
   2 oua
   100 g parmezan
   100 g pesmet
   ulei de masline
   boia dulce
   sare si piper

mod de preparare

Pieptul de pui se taie bucatele.


Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare si piper.


Prin aceasta compozitie se tavalesc bine bucatile de piept de pui.


Separat se bat cele doua oua cu sare si piper.


Prin ouale batute se da bucatile de pui.


Parmezanul si pesmetul se pun intr-o punga, se adauga bucatile de pui si se amesteca bine.


Se pun intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor (200 grade Celsius) pentru 45 de minute.



Se poate servi cu conopida murata.


Pofta buna!





Reteta Pui crocant la cuptor a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro





Alte retete cu piept de pui gasiti aici:


Piept de pui umplut cu ciuperci ,


Rulada din piept de pui,


Piept de pui la cuptor
Incearca si Placinta cu cartofi si miel
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui crocant la cuptor cu parmezan si pesmet" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.