Taiem puiul, il rumenim intr-o tigaie in care am pus ulei, apoi il punem deoparte dar avem grija sa fie in continuare cald. In uleiul ramas se caleste
Taiem puiul, il rumenim intr-o tigaie in care am pus ulei, apoi il punem deoparte dar avem grija sa fie in continuare cald. In uleiul ramas se caleste ceapa taiata rondele si cateii de usturoi. Se adauga si bucatile de pui iar cand toate si-au luat gusturile si aromele se adauga si ardeii taiati tot rondele. Punem maslinele si supa apoi se lasa sa fiarba 15 min la foc mic mititel. Se condimenteaza cu cimbru, sare, piper dupa gust ( eu adaug si-un fir de busuioc ) si se da la cuptor pana se rumeneste de-ti lasa gura apa. Cu 15 minute inainte de a fii gata, punem si vinul.
Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-de-mancaruri.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Chiftele
Ciorba radauteana
Mancare de mazare
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradRetete Pascale
Costite de ied cu usturoi verde si stevieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii