Mancaruri cu carne

Reteta Pui cu ciuperci si mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pieptul de pui se taie felii, se bat cu ciocanul pentru carne si se sareaza. Se unge fiecare felie cu mustar si se dau prin faina

ingrediente

   1 kg piept de pui
   5 kg ciuperci
   5 litru smantana
   1 ceapa mijlocie
   faina
   ulei pentru prajit
   sare
   piper
   mustar

mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii, se bat cu ciocanul pentru carne si se sareaza. Se unge fiecare felie cu mustar si se dau prin faina, se prajesc in ulei incins pe ambele parti, apoi se scot pe un servet.


În uleiul ramas se caleste ceapa si ciupercile taiate marunt, se condimenteaza si se lasa sa fiarba, apoi se pune smantana si se amesteca.


Într-un vas de yena se aseaza alternativ carne, ciuperci, astfel ca deasupra sa ramana un strat de ciuperci. Se coace la foc mic 40 de minute.
Alte retete culinare recomandate





Ciulama de ciuperci


Ardei umpluti


Tocanita de pui
Incearca si Pui cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci si mustar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.