Mancaruri cu carne

Reteta Pui delicios cu bame si vin alb

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru pui cu bame si vin alb taiati carnea in bucati si prajiti-le in grasime. Fierbeti in apa clocotita 5 minute bamele, pe care le limpeziti apoi cu multa apa rece.

ingrediente

   500 g carne de pasare
   100 g de ceapa
   1 ardei gras
   5-6 rosii
   50 ml de ulei
   50 ml de vin alb
   ½ l de bors sau 50 ml de otet
   800 g de bame
   sare
   patrunjel
   marar verde

mod de preparare

Pentru pui cu bame si vin alb taiati carnea in bucati si prajiti-le in grasime. Fierbeti in apa clocotita 5 minute bamele, pe care le limpeziti apoi cu multa apa rece. Peste carne adaugati bamele, apoi rosiile si ardeiul taiate marunt. Puneti verdeata, acoperiti vasul si lasati-l sa fiarba incet pe foc domol. Sosul nu se leaga cu faina si se fierbe sa scada potrivit, in cuptor, pana cand grasimea se ridica deasupra ca la zacusca.


Incearca si Fasole cu costita
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui delicios cu bame si vin alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.