Aceasta reteta marocana cu carne de pui si linte este una foarte gustoasa satioasa. Pentru prepararea acestei retete de pui aveti nevoie de ulei, pulpe de pui, usturoi, chimion, coriandru, paprika, ceapa, rosii, linte si caise uscate.
Se ung pulpele de pui cu o lingura de ulei. Se amesteca usturoiul, chimionul, coriandrul si parika intr-un bol. Se pun apoi la prajit la foc mediu, timp de 5 minute. Se scoate carnea si se aseaza pe o farfurie.
Se adauga in vas uleiul ramas si se prajeste ceapa tocata marunt. Se adauga si restul ingredientelor, inafara de menta si se lasa la fiert. Se pun pulpele de pui deasupra si se toarna deasupra ketchupul si supa de pui. Se acopera si se lasa la foc cca 1 ora si jumatate pana cand carnea se inmoaie iar sosul se ingroasa.
Mancarea marocana de pui cu linte se serveste calda, cu garnitura de cus-cus sau orez.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii