Pentru aceasta reteta aveti nevoie de pulpe de pui, broccolli, cartofi, morcovi, usturoi, sare, piper, boia, ulei de masline si cimbru.
Pulpe de pui pe pat de legume se prepara asa: pulpele se spala, se cresteaza cu un cutit, apoi se ung cu ulei si se impaneaza cu bucatele de usturoi. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si boia, dupa care se lasa la rece. Separat se desface brocolli in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare si ulei. Cartofii si morcovii se taie felii potrivite si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga usturoi si se introduce in cuptor. Se prajesc pulpele la foc potrivit, pana se rumenesc.
Pulpele de pui se servesc alaturi de legume.
Alte retete culinare:
Pulpe de pui la cuptor
Tocanita de pui
Mancare de mazare
Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereDin categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...
Piure de cartofi cu spanac si leurdaSalata de cartofi noi cu dressing de iaurt și muștar este o combinație răcoritoare și gustoasă, perfectă pentru zilele...
Salata de cartofi noi cu dressing de iaurt si mustarO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăO reteta in ton cu vremea de-afara.
Placinta (melcisori) cu mereO prajitura delicioasa ce se prepara simplu si cu putine ingrediente ...
Desert prajitura simpla cu ciocolata
Comentarii