Mancaruri cu carne

Reteta Pulpe de pui pe pat de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru aceasta reteta aveti nevoie de pulpe de pui, broccolli, cartofi, morcovi, usturoi, sare, piper, boia, ulei de masline si cimbru.

ingrediente

   4 pulpe de pui
   400 gr brocolli
   3 cartofi
   2-3 morcovi
   3-4 catei de usturoi
   sare
   piper
   boia
   ulei de masline
   cimbru

mod de preparare

Pulpe de pui pe pat de legume se prepara asa: pulpele se spala, se cresteaza cu un cutit, apoi se ung cu ulei si se impaneaza cu bucatele de usturoi. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si boia, dupa care se lasa la rece. Separat se desface brocolli in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare si ulei. Cartofii si morcovii se taie felii potrivite si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga usturoi si se introduce in cuptor. Se prajesc pulpele la foc potrivit, pana se rumenesc.


Pulpele de pui se servesc alaturi de legume.




Alte retete culinare:




Pulpe de pui la cuptor




Tocanita de pui




Mancare de mazare

Incearca si Perisoare cu ficatei
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.