Mancaruri cu carne

Reteta Pulpe la capac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
shumaila postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pulpe de pui la cuptor cu iaurt (reteta video)"
 
>
Avem nevoie de o craticioara cu apa si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu minerul in jos. Pregatim pulpele. Pe sub pie

ingrediente

   4 pulpe de pui
   unt
   sare
   piper
   verdeturi aromate
   usturoi
   boia

mod de preparare

Avem nevoie de o craticioara cu apa si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu minerul in jos. Pregatim pulpele. Pe sub pielicica lor punem unt. Le saram, piperam si le dam cu toate cele. Le punem in capac, le acoperim si lasam o juma de ora (si mai mult daca timpul nu va preseaza) sa intre aromele in ele. Dam la cuptor la foc mediu. Se stropesc cu sosul lasat o data, de 2 ori. Daca nu vreti sosul format, il puteti scurge, iar pulpele vor deveni crocante.



Se poate servi cu orez cu legume si curry. Alte retete recomandate:
Incearca si Piure de dovleac cu muschiulet de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la capac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.