Mancaruri cu carne

Reteta Pulpite cu sos de hrean si rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
calugarita postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pulpite cu sos de hrean si rosii este o reteta simpla si delicioasa. Pentru a pregati aceasta reteta cu carne trebuie sa folositi pulpe de pui.

ingrediente

Pentru sos:
   500 ml suc de rosii
   zahar
   piper
   1 lingura hrean ras
   1 gogosar
   boia de ardei dulce
   Pulpe de pui
   2 oua
   vegeta
   putina faina

mod de preparare

Pulpite cu sos de hrean si rosii este o reteta simpla si delicioasa. Pentru sos se pune intr-o tigaie putin ulei, 2 linguri de faina si boia Se stinge cu sucul de rosii si se amesteca repede sa nu faca cocoloase. Dupa ce s-a ingrosat se adauga hreanul, gogosarul rocat fin, vegeta, sare, piper si zahar dupa gust. Se mai lasa sa fiarba 20 de minute apoi se stinge focul.
Pulpele de pui se fierb in apa cu vegeta apoi se lasa la racit, se dau prin faina si ou batut cu vegeta.


Pulpite cu sos de hrean si rosii se serveste cald, cu piure de cartofi si mutaruri.

Incearca si Piept de rata cu ananas
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite cu sos de hrean si rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.