Mancaruri cu carne

Rasol de vita cu usturoi si tarhon

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata rasolul de pielite si oase si se pune in tava. Se unge partea de deasupra cu ou. Se amesteca miezul de franzela inmuiat in zeama de carne si

ingrediente

   300 g carne rasol
   75 g unt
   1 ou
   1 felie franzela
   1 ceapa
   1 catel de usturoi
   patrunjel verde
   4-5 frunze de tarhon
   o salata
   pireu de legume
   sare

mod de preparare

Se curata rasolul de pielite si oase si se pune in tava. Se unge partea de deasupra cu ou. Se amesteca miezul de franzela inmuiat in zeama de carne si stors, cu jumatate din unt, ceapa rasa, sosul de la catelul de usturoi pisat, sarea, frunzele de patrunjel si de tarhon tocate marunt si restul de ou. Se intinde aceasta pasta pe toata suprafata rasolului uns cu ou. Se pune restul de unt taiat bucatele in tava, in jurul carnii si se rumeneste bine in cuptor incins. Se taie felii, se asaza pe o farfurie lunga fierbinte.
Se serveste cu un pireu de legume peste care se toarna sosul din tava amestecat cu doua linguri de zeama de carne fierbinte si o salata.
Incearca si Friptura picanta cu ardei
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vita cu usturoi si tarhon" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite