Se curata rasolul de pielite si oase si se pune in tava. Se unge partea de deasupra cu ou. Se amesteca miezul de franzela inmuiat in zeama de carne si
mod de preparare
Se curata rasolul de pielite si oase si se pune in tava. Se unge partea de deasupra cu ou. Se amesteca miezul de franzela inmuiat in zeama de carne si stors, cu jumatate din unt, ceapa rasa, sosul de la catelul de usturoi pisat, sarea, frunzele de patrunjel si de tarhon tocate marunt si restul de ou. Se intinde aceasta pasta pe toata suprafata rasolului uns cu ou. Se pune restul de unt taiat bucatele in tava, in jurul carnii si se rumeneste bine in cuptor incins. Se taie felii, se asaza pe o farfurie lunga fierbinte.
Se serveste cu un pireu de legume peste care se toarna sosul din tava amestecat cu doua linguri de zeama de carne fierbinte si o salata.
Incearca si Friptura de miel la tava
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vita cu usturoi si tarhon" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe