• cu ajutorul unui cutit foarte ascutit desfaceti muschiuletul de porc (pe lungime) lasand cca. 1 cm pana
• cu ajutorul unui cutit foarte ascutit desfaceti muschiuletul de porc (pe lungime) lasand cca. 1 cm pana la margine, ca sa-l puteti umple si rula totodata
• bateti muschiuletul de porc cu un ciocan de carne sau faceti mici crestaturi cu cutitul pentru a-l intinde mai bine
• asezonati-l atat la interior, cat si la exterior cu sare, piper si mix de ghimbir si usturoi
• asezati feliile de sunca petrecute pe muschiuletul de porc
• coaceti ardeii pe plita sau in cuptor; asezati folie de plastic peste acestia si lasati-o 5 minute, pentru a provoca condens si pentru a inlatura pielita cu usurinta (puteti folosi si ardei copti la borcan
• asezati ardeii peste sunca, intr-un singur strat
• folosindu-va de un tel, bateti cele 4 oua impreuna cu busuiocul taiat marunt si un praf de sare si faceti o omleta subtire, separat
• lasati-o sa se raceasca putin si asezati-o peste sunca (ideal ar fi sa o puteti face dintr-o bucata sau din maximum 3 felii mai mari, petrecute una peste cealalta)
• Peste aceasta adaugati maslinele, dispuse egal pe toata suprafata
• Rulati muschiuletul de porc si legati-l din 3 in 3 cm pentru a va asigura ca este bine strans
• vidati-l cu ajutorul aparatului de vidare FoodSaver si introduceti-l in aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 56,5 ⁰C timp de aproximativ 6 ore
• odata scos, lasati rulada la odihnit cca. 30 de minute
• optional, pentru a-i conferi o culoare deosebita, puteti breza rulada in tigaie cu putin unt si o lingurita de ulei
• intre timp puteti taia cartofii cuburi si sa ii puneti la fiert
• odata fierti, scurgeti apa, zdrobiti-i cu un zdrobitor de piure, adaugati untul, laptele cald si sare dupa gust
• Se serveste well-done.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseReteta de fata provine din Georgia si este foarte cunoscuta in est. Se prepara rapid si la fel de rapid si se termina....
Vinete picante la borcan in stil georgianIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii