Intinzi pieptul de pui, tai sunca presata si cascavalul cubulete iar ciupercile le tai felii. Amesteci cascavalul cu sunca si ciupercile si pui umplu
Intinzi pieptul de pui, tai sunca presata si cascavalul cubulete iar ciupercile le tai felii. Amesteci cascavalul cu sunca si ciupercile si pui umplutura peste pieptul de pui. Presari sare si piper si rulezi pieptul de pui. Il prinzi cu scobitori si il prajesti in uleiul incins.
Sosul de rosii:
Amesteci sosul de rosii cu smantana, coniacul si presari sare si piper dupa gust.
Orezul:
Fierbi orezul cu 1 cana de apa pana isi tripleaza volumul. Cureti si tai marunt morcovul, ceapa, ardeiul si patrunjelul si le calesti putin in unt. Potrivesti de sare si piper.
Asamblare:
Pui orezul intr-o forma fara fund, pe o farfurie sau un platou si scoti usor forma. Daca nu ai o forma potrivita poti taia o sticla de plastic si o folosesti pe aceasta. In jurul orezului asezi bucatele de rulou taiat.
Torni de jur imprejur sos de rosii si decorezi cu orice fruct sau legume doresti.
Alte retete recomandate:
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Ciuperci la cuptor
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatLaurențiu-Ionel de când a ”aterizat” în casa Zmelior, nu are odihnă;) Așa că acum l-am supus la noi teste;) Se pare...
Fasole verde cu ciocănele de pui la MulticookerIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii