Mancaruri cu carne

Reteta Sarmale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Amestecam ingredientele, iar acest amestec il punem in frunze si le punem intr-un vas. Adaugam zeama de rosii si le fierbem pana se inmoaie. Dupa ce s

ingrediente

   hrean
   struguri
   gulii sau frunze de varza
   1/2 kg tarhon razuit
   sau paste framamtate proaspat si coapte crocant in cuptor
   2 linguri de Delikat sau Vegeta
   2 cepe
   2 catei de usturoi
   1
   2 kg de carne tocata sau maruntita
   eventual slanina taiata marunt si prajita in untura proprie (in acest caz nu trebuie untura)
   sare
   boia

mod de preparare

Amestecam ingredientele, iar acest amestec il punem in frunze si le punem intr-un vas. Adaugam zeama de rosii si le fierbem pana se inmoaie. Dupa ce s-au fiert le mai lasam pe foci ca 1/2 de ora , iar zeama evaporata se completeaza cu apa rece. Dupa ce am inchis flacara le acoperim, sa se inmoaie in continuare, iar aromele sa se intrepatrunda.
Alte retete recomandate:





Tocanita cartofi


Tocanita ceapa


Tocanita cu carne de porc
Incearca si Friptura cu sos de legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.