Mancaruri cu carne

Reteta Scallopine alla marsala (cotlet de vitel in sos de vin)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-o tigaie mare rumenesc un ardei gras rosu si ciupercile taiate felii cu usturoi dupa gust, sare, piper. Adaug o lingura otet balsamic Modena.
In

ingrediente

   cotlete de vitel taiate subtire si batute ca la snitel
   un ardei gras rosu
   ciuperci
   otet balsamic Modena
   unt
   maghiran
   vin Marsala
   sare
   piper

mod de preparare

Intr-o tigaie mare rumenesc un ardei gras rosu si ciupercile taiate felii cu usturoi dupa gust, sare, piper. Adaug o lingura otet balsamic Modena.


In alta tigaie frig cotletele infainate in unt, presar cu maghiran uscat si pun vinul si las acoperit la foc mic sa fiarba in sos 8-10 minute.


Secretul acestor cotlete de vitel este sa nu fie prajite pana se usuca, ci doar aurite si apoi inabusite in sosul de vin.


Se dau cu sare si piper si servesc cu zeama de lamaie.
Pofta buna!





Reteta Scallopine alla marsala a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro





Alte retete de scallopine gasiti aici:


,


Escalopini de pui,
Incearca si Muschi de vaca cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Scallopine alla marsala (cotlet de vitel in sos de vin)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.