Pentru tocana de ficat de porc carnea se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru tocana de ficat de porc carnea se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Bucatile de ficat se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa, se adauga boia de ardei, pasta de tomate, 400 ml apa, sare si piper. In sosul format se adauga bucatile de ficat, usturoi si se fierb cca 15 minute. La final, se adauga vin si ½ din cantitatea de patrunjel verde.
Tocana de ficat de porc se serveste calda, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneUn preparat foarte bun ce poate fi servit atat simplu dar ca si o garnitura langa carnita. Sper sa va fie pe plac ca noua...
Sufleu de cartofiIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii