Mancaruri cu carne

Tocana sirbeasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe puiul in apa cu sare, impreuna cu ardeiul gras, rosiile tocate, zeama de ceapa, uleiul. Inainte de a fi fierte complet, se da la cuptor sa s

ingrediente

   un piept sau o pulpa de pui
   2 buc. rosii mari
   1 buc. ardei gras
   o lingura zeama de ceapa
   sare
   15 ml ulei
   patrunjel verde

mod de preparare

Se fierbe puiul in apa cu sare, impreuna cu ardeiul gras, rosiile tocate, zeama de ceapa, uleiul. Inainte de a fi fierte complet, se da la cuptor sa scada. Se presara cu patrunjel verde.
Incearca si Friptura de miel cu sos de menta
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana sirbeasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite