Mancaruri cu carne

Reteta Tocanita cu pipote

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Aceasta reteta de tocana cu pipote este o reteta dobrogeana foarte gustoasa. Se prepara din inimi, pipote si ficatei de pui, condimente, usturoi, pasta de tomate si vin rosu.

ingrediente

1 kg maruntaie de pui:
   inimi
   pipote
   ficatei
   1 lingura delikat
   condimente uscate
   9-10 catei usturoi
   1 lingura pasta de tomate
   100 ml vin rosu
   50 ml ulei
   sare
   piper

mod de preparare

Se spala maruntaiele de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se curata de spuma, apoi se adauga delikatul. Se scot maruntaiele, se scurg si se pun la prajit in ulei. Cand incepe sa se rumeneasca se adauga vinul rosu si se mai lasa putin pe foc, amestecand continuu pana scade toata zeama. Se adauga pasta de tomate, usturoiul zdrobit si restul de supa ramas de la fiert. Se mai lasa la clocotit, apoi se condimenteaza.


Se serveste calda, cu piure de cartofi sau sote de legume.




Alte retete care contin carne:




Tocanita de pui




Drob de pui




Pulpe de pui la cuptor

Incearca si Crochete delicioase din creier cu sos tartar
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu pipote" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.