Aceasta reteta de tocana cu pipote este o reteta dobrogeana foarte gustoasa. Se prepara din inimi, pipote si ficatei de pui, condimente, usturoi, pasta de tomate si vin rosu.
Se spala maruntaiele de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se curata de spuma, apoi se adauga delikatul. Se scot maruntaiele, se scurg si se pun la prajit in ulei. Cand incepe sa se rumeneasca se adauga vinul rosu si se mai lasa putin pe foc, amestecand continuu pana scade toata zeama. Se adauga pasta de tomate, usturoiul zdrobit si restul de supa ramas de la fiert. Se mai lasa la clocotit, apoi se condimenteaza.
Se serveste calda, cu piure de cartofi sau sote de legume.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Drob de pui
Pulpe de pui la cuptor
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseReteta de fata provine din Georgia si este foarte cunoscuta in est. Se prepara rapid si la fel de rapid si se termina....
Vinete picante la borcan in stil georgianIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii