Mancaruri cu carne

Reteta Tocanita de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
andreea-georgiana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tocanita cu pastrama de mistret la CrockPot - reteta video"
 
Feliem carnea apoi o saram si o piperam . O punem sa se rumeneasca in 2 linguri de ulei pe ambele parti. Ceapa tocata marunt, morcovul cubulete si ard

ingrediente

   700 g carne de porc(muschi
   pulpa fara os)
   3 cepe
   1 morcov
   1 ardei rosu
   1 ardei galben
   2 rosii decojite/rosii in bulion/rosii pregatite pentru iarna
   sare
   piper
   1 lingura faina
   2-3 catei usturoi
   patrunjel

mod de preparare

Feliem carnea apoi o saram si o piperam . O punem sa se rumeneasca in 2 linguri de ulei pe ambele parti. Ceapa tocata marunt, morcovul cubulete si ardeii se pun in cratita peste carne si se inabuse 5 minute, apoi se adauga apa, cat sa acopere totul, rosiile tocate si usturoiul.


Se pune capacul si se fierbe pana se inmoaie legumele. Faina se desface in 1-2 linguri de apa si se toarna in fir subtire in tocanita, amestecand energic. Se mai lasa 5 minute pe foc si se trage deoparte. Se potriveste de sare si piper si se adauga patrunjelul.


Alte retete culinare recomandate


Incearca si Friptura de vitel cu vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.