Mancaruri cu carne

Reteta Tomato bredie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Carnea se pregateste si se prajeste la fel ca la bredie de mazare. Cand punem carnea in zeama de carne, adaugam sare, piper, amestecul de condimente,

ingrediente

   2 kg carne de oaie
   25-50 g grasime din coada de oaie
   sau unt
   15 ml sare
   10 ml piper macinat proaspat
   5 ml condimente diverse macinate
   5 ml nucsoara macinata
   3 ml curcuma
   3 ceapa
   maruntita
   2 cartofi
   taiati cubulete
   2 kg rosii
   decojite
   fara samburi
   crude
   taiate
   10 ml zahar
   2 chili (ardei)
   125 ml busuioc proaspat (sau 15 ml uscat)

mod de preparare

Carnea se pregateste si se prajeste la fel ca la bredie de mazare. Cand punem carnea in zeama de carne, adaugam sare, piper, amestecul de condimente, nucsoara, curcuma, apoi le fierbem fara capac timp de 30 de minute. Apoi adaugam ceapa, cartofii, rosiile, zaharul chili, apoi mai fierbem timp de 2 ore jumatate. La urma, se evapora tot lichidul, iar rosiile se sfarma. Acum adaugam busuiocul si chimionul.
Alte retete recomandate
Incearca si Pui manastiresc
Daca ti-a placut reteta noastra "Tomato bredie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.