Mancaruri cu carne

Reteta Uger pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru ugerul pane se fierbe ugerul pana se fragezeste, in apa cu sare, o ceapa, frunza de dafin, si piper. Dupa ce s-a racorit putin, se taie ugerul in felii foarte subtiri.

ingrediente

   500 g uger
   2 l apa
   1 ceapa
   1 frunza de dafin
   5 boabe piper
   sare
   1 lingura faina
   2 oua
   2 linguri pesmet
   2 linguri untura.

mod de preparare

Pentru ugerul pane se fierbe ugerul pana se fragezeste, in apa cu sare, o ceapa, frunza de dafin, si piper. Dupa ce s-a racorit putin, se taie ugerul in felii foarte subtiri, care se bat in faina, apoi in ou si in pesmet si se prajesc frumos in untura fierbinte.


Ugerul pane se serveste cu cartofi, mazare, fasole etc.

Incearca si Tocanita de vita cu telina
Daca ti-a placut reteta noastra "Uger pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.