Mancaruri cu carne

Reteta Vinete umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
droopina postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pizza cu Vinete (Reteta Video)"
 
>
Vinetele se taie pe lungime si se scobesc de miez, care se taie cubulete. Se taie si pieptul de pui si se toaca ceapa. Intr-o tigaie se incing doua l

ingrediente

   3 vinete
   1 piept de pui dezosat
   1 ceapa
   o cana de suc de rosii
   1 legatura de marar
   3-4 felii de cascaval
   2 catei de usturoi
   1 ramurica de cimbrisor
   sare
   piper

mod de preparare




Vinetele se taie pe lungime si se scobesc de miez, care se taie cubulete. Se taie si pieptul de pui si se toaca ceapa. Intr-o tigaie se incing doua linguri de ulei, in care se pun cateii de usturoi si ramurica de cimbrisor. Cand acestea s-au prajit se arunca si in uleiul ramas se pun la calit miezul de vinete, carnea si ceapa. Se lasa la foc mic cam 5 min. Se adauga sucul de rosii, mararul tocat, se potriveste de sare si piper si se mai lasa la scazut cam 3-4 minute. Vinetele se aseaza in tava, se umplu cu amestecul din tigaie, se acopera cu felii de cascaval si se dau la cuptorul incins pentru aproximativ 25 de min.




Se servesc ca atare.


Alte retete cu legume recomandate


Cartofi la cuptor


Supa de galuste


Bors de peste

Incearca si Carne, costite si carnati la garnita
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.