Mancaruri cu cartofi

Cartofi umpluti cu sos alb

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb cartofii in apa putin sarata. Cind s-au racit, se curata de coaja, se taie in jumatati, pe lung, si se scoate o parte din miez. Intr-un castr

ingrediente

   4 buc. cartofi mari (1 kg.)
   din soiul sapunari
   4 linguri cu virf brinza de vaci
   o felie de piine de 2 cm grosime
   1 ou
   o lingura unt
   sare. Sosul: o lingura cu virf de faina
   o lingura cu virf de unt
   2 linguri cu virf de cascaval
   o cana cu lapte dulce

mod de preparare

Se fierb cartofii in apa putin sarata. Cind s-au racit, se curata de coaja, se taie in jumatati, pe lung, si se scoate o parte din miez. Intr-un castron, se freaca miezul de piine cu brinza de vaci, oul, untul moale si un virf de cutit de sare. Se umplu cu aceasta compozitie jumatatile de cartofi si se pun intr-o cratita unsa cu unt. Se pregateste un sos alb din ingredientele de mai sus; se pune peste cartofi, se presara cascaval si se da la cuptor pentru 20 de minute.
Incearca si Omleta taranesca cu sunca si cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu sos alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite