Mancaruri cu cartofi

Cartofi umpluti cu sos alb

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb cartofii in apa putin sarata. Cind s-au racit, se curata de coaja, se taie in jumatati, pe lung, si se scoate o parte din miez. Intr-un castr

ingrediente

   4 buc. cartofi mari (1 kg.)
   din soiul sapunari
   4 linguri cu virf brinza de vaci
   o felie de piine de 2 cm grosime
   1 ou
   o lingura unt
   sare. Sosul: o lingura cu virf de faina
   o lingura cu virf de unt
   2 linguri cu virf de cascaval
   o cana cu lapte dulce

mod de preparare

Se fierb cartofii in apa putin sarata. Cind s-au racit, se curata de coaja, se taie in jumatati, pe lung, si se scoate o parte din miez. Intr-un castron, se freaca miezul de piine cu brinza de vaci, oul, untul moale si un virf de cutit de sare. Se umplu cu aceasta compozitie jumatatile de cartofi si se pun intr-o cratita unsa cu unt. Se pregateste un sos alb din ingredientele de mai sus; se pune peste cartofi, se presara cascaval si se da la cuptor pentru 20 de minute.
Incearca si Cartofi gratinati
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu sos alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite