Se spala ardeii, se curata de cotor si se umple cu urmatoarea compozitie: carnea tocata se amesteca cu oul, orezul, sare, piper, boia si marar.
Sosul:
mod de preparare
Se spala ardeii, se curata de cotor si se umple cu urmatoarea compozitie: carnea tocata se amesteca cu oul, orezul, sare, piper, boia si marar.
Sosul: Ceapa se curata se taie marunt si se caleste in ulei, se adauga rosiile decojite si taiate marunt,dupa care se adauga sucul de rosii, sare piper,f oi de dafin, zaharul. Se adauga in sos
ardeii umpluti si se adauga apa pana se acopera ardeii, se lasa la fiert. Cand e fiarta carnea,se scot ardeii pe o farfurie si se pregateste ingrosala din cele 3 linguri de faina si apa, se adauga la fiert in
sosul de rosii aproximativ 5-10 minute cu frunze de patrunejel taiate marunt.
Se pun ardeii in sos si se servesc calzi.
Alte retete recomandate:
Incearca si Varza alba asezata cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei scazuti cu sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe