Mancaruri cu legume

Garnitura pentru fripturi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pregateste un sos alb obisnuit, in care se adauga, dupa ce este gata, 100 gr. telina fiarta si data pe razatoare. Se scoate mijlocul fructelor cu o

ingrediente

   12 buc. mere mijlocii
   2 linguri dulceata de visine sau de afine
   150 gr. frisca
   o lingura de faina
   1 pahar cu lapte
   30 gr. unt
   100 gr. telina fiarta

mod de preparare

Se pregateste un sos alb obisnuit, in care se adauga, dupa ce este gata, 100 gr. telina fiarta si data pe razatoare. Se scoate mijlocul fructelor cu o lingurita sau cu un dispozitiv special, in asa fel incit merele sa ramina ca niste paharele. O parte dintre mere se umplu cu sosul alb, iar celelalte cu fructele din dulceata, asezate peste un strat de frisca.
Se serveste drept garnitura la friptura de pasare la gratar sau la carnea rasol
Incearca si Iahnie de fasole alba
Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura pentru fripturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite