Conopida se desface in buchetele si se opareste in apa cu sare. Ceapa se taie marunt si se pune la calit. Se taie si carnea si se pune impreuna cu ce
Conopida se desface in buchetele si se opareste in apa cu sare.
Ceapa se taie marunt si se pune la calit. Se taie si carnea si se pune impreuna cu ceapa si se lasa pana isi schimba culoarea. Se completeaza cu apa si se lasa la fiert, la foc mic, cca 20 de min, dupa care se adauga conopida.
Intre timp se prepara dressingul din smantana, sare, faina si zeama de la mancare. Se amesteca bine toate, sa nu ramana cocoloase si se toarna peste mancare. Se amesteca usor, sa nu se sfarame conopida si se mai lasa la fiert cca 10 min.
Se potriveste de sare si piper, se adauga mararul tocat si gata!
Se serveste ca atare.
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi era tare dor de niste peste, asa ca am facut o plachie de crap, buna de sa te lingi pe degete.
Plachie de crapIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii