Mancaruri cu legume

Reteta Mancare de fasole verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Fasolea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala, se
taie felii subtiri si se caleste pana se rumeneste.
Se adauga fasolea, apa si se lasa la

ingrediente

   300 g fasole verd
   3 rosii
   2 linguri de ulei
   7 ceapa
   7 legatura mica de patrunjel verde

mod de preparare

Fasolea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala, se

taie felii subtiri si se caleste pana se rumeneste.

Se adauga fasolea, apa si se lasa la fiert pana ce fasolea s-a inmuiat complet, apoi se adauga rosiile, spalate si taiate felii.

Se lasa vasul pe foc pana mai da un clocot.

Se presara patrunjelul verde, taiat marunt.
Se poate servi si cu smantana sau iaurt.



Pofta buna!



Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:



Mancare de mazare cu carne si sos de rosii

Mancare de mazare cu pui

Supa de mazare
Incearca si Chiftelute de legume in sos
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.