Mancaruri cu legume

Reteta Mincare de spanac cu usturoi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
Chiu_14232 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spanacul spalat frunza cu frunza se fierbe apoi se strecoara, si se taie putin cu lingura de lemn, ca sa nu ramina bucati prea mari in mincare. Intr-o

ingrediente

   1 kg spanac
   spalat si curatat frunza cu frunza si daca este mai groasa codita
   luat de pe codite
   6 catei mai mari de usturoi tocati foarte marunt
   1/2 l lapte
   2-3 linguri de faina
   sare si piper
   2 linguri de otet balsamic

mod de preparare

Spanacul spalat frunza cu frunza se fierbe apoi se strecoara, si se taie putin cu lingura de lemn, ca sa nu ramina bucati prea mari in mincare. Intr-o cratita cu teflon, se pune spanacul si laptele la fiert. Faina si usturoiul amesteca cu putin lapte pina are consistenta unei smintini si se toarna peste spanac, invirtind ca sa nu se faca cocoloase. Se fierbe invirtind in el, pina s-a ingrosat. Se potriveste de sare si piper, si se adauga otetul balsamic.
Se serveste cu ochiuri de oua, cu chiftele, sau cu friptura.
Incearca si Dovlecei cu bulion de rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare de spanac cu usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.