Mancaruri cu legume

Reteta Spanac cu ficatei de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Spalam si fierbem spanacul. Il tocam marunt. Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt, o cesca de lapte , se adauga 1/2 pahar de vin alb, se sareaza

ingrediente

   1 kg spanac
   1/4 ficatei de pasare
   sare
   piper macinat
   2 linguri de unt
   1 pahar de vin alb
   1 rosie decojita
   1 ceasca de lapte
   faina
   3 felii de lamaie

mod de preparare

Spalam si fierbem spanacul. Il tocam marunt. Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt, o cesca de lapte , se adauga 1/2 pahar de vin alb, se sareaza, se pipereaza.

Se scade la cuptor dupa ce s-au adaugat trei felii subtiri de lamaie.

Separat se clocotesc in apa ficateii de pasare, se scurg si se pun intr-o cratita cu o lingura de unt si putina sare. Cand ficateii s-au prajit se intorc si se acopera cu restul de vin si o rosie decojita si taiata in felii subtiri.

Se sareaza si se pipereaza, se acopera cratita si se fierb la foc mic un sfert de ora.
In mjlocul spanacului se pun ficateii
Incearca si Linte cu slanina
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ficatei de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.