Mancaruri cu legume

Reteta culinara Spanac cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Soare_21238 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala foarte bine spanacul si se pune la fiert in apa clocotita si sarata. Se scurge apa si se toaca foarte marunt. Intr-o cratita de teflon se cal

ingrediente

   1 kg spanac
   sos de rosii (bulion)
   ceapa
   usturoi
   sare

mod de preparare

Se spala foarte bine spanacul si se pune la fiert in apa clocotita si sarata. Se scurge apa si se toaca foarte marunt. Intr-o cratita de teflon se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt si apoi se adauga sosul de rosii si spanacul. Se adauga sare dupa gust si se lasa sa mai dea 2-3 clocote.
Se serveste cu oua ochiuri.

Incearca si Chiftele de praz
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite