Mancaruri cu carne

Reteta Stufat de iepure

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 1h 
abetina postat de
Postat pe: 28-05-2017
Adaugă în cartea de bucate
Reteta dietetica

ingrediente

6 portii

   2 kg carne de iepure
   100 ml vin
   2 linguri pasta de tomate
   10 fire ceapa verde
   10 fire usturoi verde
   sare dupa gust
   1 ligurita piper boabe
   foi de dafin
   1 lingurita de chili piper de cayenne
   50 ml ulei

mod de preparare

Se pun intr-un vas vinul, condimentele, sarea si carnea de iepure si se lasa peste noapte, la macerat. Dupa circa 12 ore, se prajeste carnea in ulei incins, se scoate si se asaza pe un platou. 

Se toaca ceapa si usturoiul si se prajesc in uleiul ramas de la prajirea carnii.

Intr-un vas mai mare, se pun pasta de tomate, circa 500 ml apa si se omogenizeaza, peste compozitie, se adauga carnea si ceapa, se amesteca usor si se toarna totul intr-o tava, se orneaza cu felii de rosii si se da la cuptor, la foc potrivit, pentru circa o ora.

Cand zeama a scazut, este semn ca stufatul nostru este gata.

Se serveste cu mamaliguta calda. Sa aveti pofta, dragilor!

Incearca si Piept de curcan cu sos de rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de iepure" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.