Intr-o oala se pune apa la fiert cu o lingurita de ulei si sare, dupa ce a fiert pune o canita de orez. Intre timp cit fierbe orezul, se dezoseaza pieptul si il taiem feliute subtiri si le punem intr-o farfurie in care s-a pus condimente chinezesti (sos de soia, sos dulce acrisor, ghimbir, arome, etc), 2 linguri de ulei de masline, 2 linguri otet de vin si sos de soia.
Prajim pieptul de pui cu tot cu sos in wok, la foc iute, pentru 4-5 minute, daca fasiile sunt subtiri, se va praji repede. Intre timp, taiem ceapa si o calim in putin ulei, dupa aceea se adauga ardeiul si ciupercile si se prajesc la foc iute pentru 3 minute. Dupa ce a fiert orezul, se scurge de apa lasata si se asaza pe o farfurie, sau se poate adauga si el putin in amestecul din wok, sa prinda aroma. In mijloc asezam legumele si pieptul. Se serveste cu sos de soia pe deasupra.
Mancarea chinezeasca cu ciuperci si legume se serveste fierbinte
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe