Pentru orezul cu legume se curata si se rad morcovii si pastarnacul, se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga legumele rase, se lasa 2 minute sa se soteze, se toaca restul de legume marunt si se pun si ele, se toarna 4 cani de apa si se lasa sa fiarba 20 de minute. Se pune vegeta si orezul spalat in mai multe ape si se lasa inca 10-15 minute sa fiarba, amestecandu-se din cand in cand ca sa nu se lipeasca. La sfarsit se pune patrunjel tocat.
Orezul cu legume se serveste alaturi de snitel de soia.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe