Mancaruri cu orez

Reteta culinara Tocana de orez cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru tocana de orez cu legume ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeii se spala, se curata de cotoare si seminte si se taie fasii inguste.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   ceapa 300 g
   ardei gras 400 g
   rosii proaspete 600 g
   orez 125 g
   boia de ardei dulce 1 g
   zahar 10 g
   patrunjel verde 1 legatura
   ulei 100 ml
   1/2 cub MAGGI de gaina
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru tocana de orez cu legume ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeii se spala, se curata de cotoare si seminte si se taie fasii inguste. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala in mai multe ape si se scurge. Ceapa, ardeii si orezul se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Se adauga cca 300 ml apa clocotita, boia, jumatatea de cub


MAGGI, sare, piper si se continua fierberea. Cand orezul este aproape fiert, se adauga rosii, patrunjel verde, zahar si se introduce la cuptor.


Tocana de orez cu legume se serveste calda.

Incearca si Orez calit cu tofu
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de orez cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite