Mancaruri cu peste

Chiftelute de salau (cod)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea de peste fiarta se desface cu grija de pe oase si se da prin masina de tocat impreuna cu felia de franzela inmuiata si stoarsa. Se amesteca apo

ingrediente

   150 gr. carne de peste fiarta (salau sau cod)
   1 felie franzela
   1 lingurita orez fiert
   1/4 ou
   sare
   2 cartofi
   10 g unt
   verdeata
   2 felii sfecla
   1/2 rosie

mod de preparare

Carnea de peste fiarta se desface cu grija de pe oase si se da prin masina de tocat impreuna cu felia de franzela inmuiata si stoarsa. Se amesteca apoi cu orezul fiert, oul si sarea pina se omogenizeaza. Se formeaza chiftelute mici, care se fierb in aburi 15-20 minute, peste care se pun untul si verdeata.

Se servesc cu cartofii fierti taiati felii, sfecla si rosiile ca salata
Incearca si Pastrav rasol
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de salau (cod)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite