Mancaruri cu peste

Reteta Crap la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:50m 
uninginer postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata crapul, se sareaza pe afara si pe dinauntru si se lasa sa stea cel putin un sfert de ora. Se asaza intr-o cratita lunga si se
pune ceapa t

ingrediente

   un crap de 1
   5 kg
   3 linguri de ulei
   un pahar de vin alb
   3 cepe
   doi catei de usturoi
   doua foi de dafin
   5 boabe de piper
   o lingura de bulion de rosii
   sare

mod de preparare

Se curata crapul, se sareaza pe afara si pe dinauntru si se lasa sa stea cel putin un sfert de ora. Se asaza intr-o cratita lunga si se
pune ceapa taiata felii subtiri, usturoiul, vinul alb, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul de rosii si sarea.

Se unge bine crapul cu ulei, se da la cuptor si se tine cam o ora si jumatate. Se unge din cind in cind cu sosul din cratita. Daca scade prea mult inainte de a fi pestele gata, se mai pune putina apa. Inainte de a se servi se scoate usturoiul.

Garnitura: legume gratinate sau cartofi natur.
Bautura: Vin alb sec
Incearca si Somon pe grill cu dressing de portocale
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.