Mancaruri cu peste

Reteta Crap marinaresc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru crap marinaresc pestele se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Rosiile proaspete se spala, se oparesc si se decojesc.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   crap fara cap - 700 g
   ceapa - 150 g
   rosii proaspete/conserva - 250 g/125 g
   ardei gras - 250 g
   ulei - 100 ml
   oua - 1 bucati
   cimbru - 1 g
   piper si sare dupa gust

mod de preparare

Pentru crap marinaresc pestele se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Rosiile proaspete se spala, se oparesc si se decojesc. Jumatate se taie bucati, restul se taie felii. Oul se spala sub jet de apa rece, se fierbe pana ajunge la consistenta tare, se curata de coaja si se taie felii. Ceapa si ardeiul gras se inabusa in 75 ml ulei cu 75 ml apa; se adauga rosii, cimbru, piper si sare dupa gust si cca 400 ml apa fiarta. Se fierb 8-10 minute. Compozitia obtinuta se aseaza in tava, se adauga bucatile de peste si deasupra rosiile jumatati. Se stropesc cu restul de ulei si se introduc la cuptor pentru cca 15 minute.



Crapul marinaresc se serveste cald si se orneaza cu felii de ou.


Incearca si File de somon la gratar cu sos de smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap marinaresc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.