Cei doi pești se curata de intestine, se spală foarte bine și se lasă la scurs. Se condimentează cu condimentul preferat sau doar sare și piper.
Din faina, smântână, untul moale și praf de copt se frământă un aluat ferm dar elastic. Aluatul se împarte în doua, din fiecare parte întinzându-se o foaie cu care se îmbracă fiecare peste astfel încât sa imite cât mai bine pestele. In dreptul burților se fac mici crestături pentru a permite ieșirea aburului.
se ung peștii cu ou bătut si se presară semințe. Se dau la cuptor, la foc mic 30 minute pana se rumenește aluatul frumos.
La Philips Multiccoker imi place foarte mult funcția care permite păstrarea vitaminelor prin valva ajustabila și funcția de păstrare la cald a mâncării.
Langa o salata verde
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe