Mancaruri cu peste

Reteta File de salau pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru file de salau pane pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Lamaia se spala si se taie sferturi. Ouale se spala sub jet de apa rece.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   filé de salau - 600 g
   pesmet - 100 g
   faina - 50 g
   oua - 2 bucati
   ulei - 100 ml
   lamaie - 100 g
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru file de salau pane pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Lamaia se spala si se taie sferturi. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Bucatile de peste se trec prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei.




Fileul de salau pane se serveste cald, cu lamaie alaturi.


Incearca si Rasol de stiuca
Daca ti-a placut reteta noastra "File de salau pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.