Mancaruri cu peste

Reteta Mancare de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
dor-de-casa postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Mancare de Praz cu Masline (Reteta Video)"
 
>
Pestele se taie bucatele, se tavaleste prin faina si se rumeneste intr-o tigaie incinsa cu ulei. Intr-un ceaun marisor incalzim uleiul si aruncam aco

ingrediente

   1
   5 kg peste ( proaspat sau inghetat)
   500 - 600 g de ceapa
   5-6 morcovi
   4-5 rosii
   scortisoara
   coriandru
   cuisoare

mod de preparare

Pestele se taie bucatele, se tavaleste prin faina si se rumeneste intr-o tigaie incinsa cu ulei. Intr-un ceaun marisor incalzim uleiul si aruncam acolo ceapa taiata marunt si morcovul ras

Le lasam la foc mediu 10 - 15 minute pana ceapa a devenit sticloasa si moale. Atunci turnam 100g de apa, iar intre timp taiem rosiile si le aruncam tot aici impreuna cu mirodeniile.

Lasam la foc mediu 5 minute pana rosiile se omogenizeaza, dupa care adaugam pestele si apa cat sa acopere pestele mai mult de jumatate. Se pune la foc mic, se acopera si se lasa circa o ora.






Se poate manca si cald si rece.

 

Ate retete recomandate:

Incearca si Somon cu soba noodles
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.