Mancaruri cu peste

Reteta Pastrav a la Venitienne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pastrav la cuptor en papillote (Reteta Video)"
 
Trei pastravi i-am pregatit astfel:
Am batut aprox. 70 g unt moale, apoi an adaugat 1 lingurita sare, una piper si trei catei de usturoi zdrobiti, am

ingrediente

   3 pastravi
   70 g de unt
   3 catei de usturoi
   cimbru
   coaja de lamaie
   ulei vegetal
   menta
   rozmarin

mod de preparare

Trei pastravi i-am pregatit astfel: am batut aprox. 70 g unt moale, apoi am adaugat 1 lingurita sare, una piper si trei catei de usturoi zdrobiti, am amestecat bine apoi am incorporat o lingura rozmarin, o lingura menta, 1/2 lingura cimbru, toate tocate si o lingurita coaja de lamaie. Am umplut pestii cu acest unt. I-am pus intr-un vas si am pus peste ei ulei vegetal (eu am folosit de masline), i-am acoperit si i-am lasat la marinat, in frigider, 1 ora.


Apoi i-am tavalit prin cateva linguri de pesmet amestecat cu 1/2 lingura rozmarin si 1/2 lingura menta si i-am pus la cuptor, pe un gratar cu o tava cu hartie de copt dedesubt, la 180 gr cu ventilatie timp de 15-17 minute.

Pot fi serviti cu mamaliguta si sos aioli.


Alte retete recomandate:
Incearca si Pastrav cu portocale la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav a la Venitienne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite