Mancaruri cu peste

Reteta Pastrav cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
mimmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru aceasta reteta aveti nevoie de pastrav, ardei, ardei iute, ceapa, praz, suc de rosii, busuioc, sare, piper si ulei.

ingrediente

   4 pastravi
   2-3 ardei
   1 ardei iute
   2 cepe
   1 fir praz
   200 gr suc de rosii
   busuioc verde
   sare
   piper
   3-4 linguri ulei

mod de preparare

Pestii se curata, se spala si se lasa apoi la scurs pe un prosop absorbant. Se sareaza, se pipereaza si apoi se presara atat pe interior cat si pe exterior cu cimbru si busuioc. Se curata ceapa, prazul, ardeii si se taie fasii. Se calesc in ulei, apoi se adauga sarea, piperul, ardeiul iute maruntit si sucul de rosii. Se adauga la sfarsit si busuiocul verde. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert inabusit. Se prajesc pastravii in ulei incins, apoi se scot pe un platou si se servesc cu sosul picant.


Mancarea se serveste calda.




Alte retete:




Tocanita de pui




Friptura de vita la cuptor




Cartofi la cuptor

Incearca si Chiftele din crab (reteta lui Wolfgang Puck)
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu sos picant" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.