Mancaruri cu peste

Reteta Peste cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru a prepara aceasta reteta de peste cu legume sunt necesare urmatoarele ingrediente: ulei, pasta de tomate, cartofi, ardei, ceapa, vin, marar, patrunjel, cimbru,

ingrediente

   1 kg peste (hering
   cod
   crap)
   150 ml ulei
   3 linguri pasta de tomate
   500 g cartofi
   2 ardei grasi
   o ceapa mare
   50 ml vin alb
   2 legaturi marar verde
   2 legaturi de patrunjel verde
   cimbru
   sare
   piper

mod de preparare

Legumele se curata, se spala si se taie. Pestele se curata, se spala si se portioneaza, dupa care se sareaza, se da prin faina si se prajeste in ulei.




Cand pestele e gata, se scoate si se adauga in uleiul ramas ceapa impreuna cu ardeiul, tocate marunt. Se adauda pasta de tomate, 3 cani de apa fierbinte, cartofii, verdeturile tocate, sare, cimbru si piper. Se tin la fiert 5 minute, dupa care se toarna amestecul intr-o cratita.




Peste legume se pun bucatile de peste si se aseaza peste el jumatati de rosii. Se pune la cuptor pentru aprocimativ 30-35 de minute. Inainte cu 5 minute de a fi gata, se stropeste cu vin.


Poate fi servit atat cald, cat si rece.




Alte retete recomandate:




Mancare de urzici




Drob de miel




Placinta cu spanac

Incearca si Pastrav spaniol
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.