Ardeiul gras se curata de cotoare si seminte, se taie cuburi si se paseaza cu putina apa. Ceapa tocata marunt se caleste in unt, se stinge cu supa si se lasa la fiert pana scade la jumatate. Orezul se fierbe in apa cu sare. Pestele se sareaza, se pipereaza si se tavaleste prin faina. Se pune apoi la prajit in ulei incins, dupa care se scoate. Se amesteca piureul de ardei cu smantana, sare si piper.
Orezul se serveste impreuna cu pestele si sosul de ardei.
Alte retete culinare:
Iahnie de fasole
Mancare de mazare
Cartofi la cuptor
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe