Mancaruri cu peste

Reteta Peste Teriyaki

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
CristinaK 5778 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca ingredintele pentru marinata. Intr-o farfurie intinsa se marineaza pestele pentru 30 min. Se scoate pestele din marinata si fiecare bucata

ingrediente

   pentru 4 persoane: 4 fileuri de peste (de aprox. 100-150 g fiecare)
   faina
   2 linguri ulei
   Marinata: 3 linguri sos de soia
   3 linguri sake (sau vin alb)
   1 lingura zahar
   1 lingura praf de ghimbir
   Sosul Teriyaki: 1 lingura zahar
   3 linguri sake (sau vin alb)
   1 lingura sos de soia

mod de preparare

Se amesteca ingredintele pentru marinata. Intr-o farfurie intinsa se marineaza pestele pentru 30 min. Se scoate pestele din marinata si fiecare bucata se da usor prin faina. Marinata ramasa se pastreaza.

Pe foc potrivit, se prajeste pestele timp de 2 min. pe fiecare parte. Se pune fiecare bucata pe cate o farfurie.

Se amesteca ingredientele de la sosul teriyaki cu marinata ramasa si da in 2-3 clocote.
Se toarna sosul fierbinte peste fiecare bucata de peste si se serveste cu garnitura de orez (fiert scazut) si muraturi in otet (telina, conopida)
Incearca si Plachie de crap cu ceapa
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste Teriyaki" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.