Mancaruri cu peste

Reteta Peste umplut cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 
Elena of Sweden postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pestele se curata si se spala, ceapa se toaca marunt si se caleste cu o parte din unt. Se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in feliute sub

ingrediente

   1
   5 kg peste
   500 gr. ciuperci proaspete
   200 gr
   ceapa
   25 gr. usturoi
   25 gr. faina
   150 gr
   unt
   2 oua
   75 gr. bulion
   cite o legatura patrunjel si marar
   7-8 boabe piper
   are dupa gust

mod de preparare

Pestele se curata si se spala, ceapa se toaca marunt si se caleste cu o parte din unt. Se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in feliute subtiri si se mai caleste totul cca 10 minute. Se pune faina si, dupa ce se caleste citeva minute, se stinge cu bulion, mujdei de usturoi, sare si piper macinat. Dupa ce s-a racit, se adauga ouale crude si verdeata tocata marunt. Cu aceasta compozitie se umplu pestele, se coase, se asaza intr-o tava in care se pune restul de unt si putina apa. Tava se tine in cuptor, la foc potrivit, cca 40-50 minute. Din cind in cind, se pune cu o lingura sos peste peste.

Incearca si Saramura de peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste umplut cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.