Mancaruri cu peste

Plachie de crap in vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pestele, curatat si spalat, se taie in bucati, se sareaza si se lasa sa stea 15-20 minute. Apoi se sterge fiecare bucata cu un servet curat si uscat.

ingrediente

   1 kg crap
   4 linguri ulei
   5-6 cepe mari
   1 lingura bulion
   2 linguri faina
   2-3 boabe piper
   2-3 boabe ienibahar
   1 pahar vin
   citeva felii de lamiie
   sare

mod de preparare

Pestele, curatat si spalat, se taie in bucati, se sareaza si se lasa sa stea 15-20 minute. Apoi se sterge fiecare bucata cu un servet curat si uscat. Se da prin faina si se prajeste in ulei fierbinte pe ambele parti. In uleiul ramas de la prajirea pestelui, se prajeste ceapa taiata pestisori. Cind ceapa se ingalbeneste, se adauga bulionul, vinul, sarea, piperul, ienibaharul, feliile de lamiie si bucatile de peste prajit. Se da la cuptor la foc mic si se lasa pina ce scade
Se poate servi cald sau rece
Incearca si Rosii umplute cu pasta de peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap in vin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite