Mancaruri cu peste

Reteta Rasol de crap in sos de verdeturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie pestele in bucati potrivite. Le spalam si le punem intr-o tava adanca.
Curatam legumele, le spalam si le taiem in bucati mari, apoi le punem i

ingrediente

   1
   5 kg crap fara cap
   2 cepe
   1 telina mica
   1 radacina de pastarnac
   2 morcovi
   1 leg patrunjel
   1 leg tarhon
   1 leg marar
   4-5 frunze de salvie
   2 fire de rozmarin
   2 fire de usturoi verde
   50 ml ulei
   1 lamaie
   sare
   piper

mod de preparare

Se taie pestele in bucati potrivite. Le spalam si le punem intr-o tava adanca.


Curatam legumele, le spalam si le taiem in bucati mari, apoi le punem in tava printre peste.


Adaugam apa atat cat sa acopere toate din tava si potrivim de sare si piper.


Punem tava in cuptorul incins si coacem la foc potrivit 40 de minute.


Tocam verdeata foarte marunt apoi o pasam cu sare.


Adaugam zeama stoarsa de la o jumatate de lamaie, ulei, piper si omogenizam.
Servim pestele cu garnitura de legume
Incearca si Tarta cu creveti si chili
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de crap in sos de verdeturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.