Ceapa, morcovul si telina se curata, se taie si se pun in apa la fiert. cand au fiert, se pun bucatile taiate de stiuca, curatate in prealabil de sol
Ceapa, morcovul si telina se curata, se taie si se pun in apa la fiert. cand au fiert, se pun bucatile taiate de stiuca, curatate in prealabil de solzi si maruntaie. Se adauga sare, piper boabe, patrunjel tocat si unt. Cand stiuca este fiarta, se scoate din zeama, se asaza pe o farfurie mare, iar sosul care a ramas se ingroasa cu o felie de paine prajita maruntita si 2 linguri de vin.
Rasolul de stiuca se serveste cald.
Alte retete culinare:
Pastrav la cuptor
Bors de peste
Ardei umpluti
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseDupă cum v-am obișnuit, eu gătesc în cantități mari, că doar acasă 3 zmei;) Așa că din legumele coapte în jar am...
Omletă cu legume coapte în jarIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii