Mancaruri cu peste

Reteta Rulada de pastrav - biban afumat cu legume la grill

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Spalam carnea de peste si o feliem in 4-4 bucati subtiri, le condimentam cu sare si piper.
Curatam spanacul.
Intindem 2 folii de aluminiu pe suprafa

ingrediente

   400 g file de biban
   400 g file de pastrav afumat
   100 g spanac
   1 lingura rozmarin proaspat
   2 linguri ulei
   800 g legume: zuchini
   rosii
   morcovi
   ceapa
   ardei

mod de preparare

Spalam carnea de peste si o feliem in 4-4 bucati subtiri, le condimentam cu sare si piper.

Curatam spanacul.

Intindem 2 folii de aluminiu pe suprafata de lucru, le ungem cu ulei si pozitionam o felie de peste afumat pe ea, iar deasupra punem spanac.

Acoperim cu o felie de peste si rulam strans. Indoim folia si impachetam rulada, acoperim capetele sa nu intre aer. Pregatim in acelasi mod si restul feliilor de peste.

Le punem intr-o tava.

Le prajim 30-35 de minute la 200 de grade.

Intre timp curatam legumele si le taiem marunt. Le calim intr-o tigaie in putin ulei. Desfacem folia de pe peste, dupa cateva minute, si feliem ruladele si le servim cu garnitura de legume.
Alte



Salata de spanac cu somon afumat

Ciorba peste

Zacusca peste
Incearca si Peste cu sos alb si masline
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pastrav - biban afumat cu legume la grill" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.