Mancaruri cu vanat

Reteta Grauri fripti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Graurii se curata, se golesc, apoi se spala bine si se pun la prajit, intr-un vas cu unt. Se scot apoi din vas, iar in untul ramas se pun cepele taia

ingrediente

   15-20 grauri
   3 linguri unt
   3-4 cepe
   patrunjel verde
   20-30 ciuperci
   1 lingura faina
   1 pahar de vin
   1 jumatate pahar zeama de carne
   felii de paine alba
   sare

mod de preparare

Graurii se curata, se golesc, apoi se spala bine si se pun la prajit, intr-un vas cu unt. Se scot apoi din vas, iar in untul ramas se pun cepele taiate, patrunjelul si ciupercile tocate. Se adauga o lingura de faina, paharul de vin si o jumatate de pahar de zeama de carne. Se adauga graurii, dupa ce a dat in cateva clocote si se lasa sa fiarba aproximativ 10 minute. Separat se prajesc crutoane de paine.



La servire se pun pe o farfurie crutoanele si pe fiecare din ele cate un graur, iar deasupra se toarna sosul.





Alte retete culinare:





Rulada de porc Curcan umplut Friptura de vita la cuptor
Incearca si Pulpa de caprioara la tava
Daca ti-a placut reteta noastra "Grauri fripti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.