Mancaruri cu vanat

Reteta Iepure delicios

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
mimmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie carnea bucati potrivit de mari, dupa ce s-a scos din sosul marinat, si se sareaza usor. Se rumeneste carnea in unt, se adauga un pahar de vin

ingrediente

   muschii si pulpele de la iepure
   2 linguri de unt
   1 pahar de vin alb
   sare
   piper boabe
   1 ceapa
   200 g ciuperci
   1 pahar de sman­tana
   1 foaie de dafin

mod de preparare

Se taie carnea bucati potrivit de mari, dupa ce s-a scos din sosul marinat, si se sareaza usor. Se rumeneste carnea in unt, se adauga un pahar de vin si un pahar de apa calda, se acopera cratita si se fierbe la foc mic. O data cu carnea se pune in sos putin piper sau o foaie de dafin.


Separat se pregatesc ciupercile astfel : se curata de partea tare care a stat in pamint, se spala in mai multe ape reci, se taie felii sub- tin si se pun in cratita cu o lingura de unt Se lasa sa scada la foc mic O data cu ciupercile se adauga si ceapa tocata marunt si se fierb f^ preuna. Se adauga putina apa si sarea necesara si se rastoarna ciuper. cile in cratita in care se face carnea. Se introduce cratita in cuptorul cald si se lasa o ora.




Cand se serveste, se acopera cu smantana proaspata.

Alte retete recomandate:

Incearca si Rulouri de caprioara vanatoresti
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure delicios" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.